5 Nisan 2012 Perşembe

Last Dragon Standing - G.A. Aiken






Kitap Adı: Last Dragon Standing
Yazar Adı: G.A. Aiken
Türü. Fantastik, Orta Çağ, Erotik
Yayınevi: Samhain
Seri Adı: Dragon Kin
Seri Sıralaması: 4
Toplam Kitap Sayısı: 6 + 2 Ek Kitap
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 470
Çıkış Tarihi: 2010




Seride en az sevdiğim kitap. Bu hayal kırıklığım Ragnar'ın pısırık çıkmasından dolayı olabilir pekala. Yani adamın ataları filan eşlerini kaçırıp, kanatlarını kaçmasın diye koparan birileri olunca adamdan azıcık bir sertlik bekliyorsun doğal olarak! Ama karşısındaki Viper takma adlı Keita olunca biraz hak verdim ona. Bu cadı öyle aşırı maço birinin yanında durmaz kuş olup - bu durumda ejderha olup - uçar giderdi. Tabi bu benim beklentimi ve hayal kırıklığımı değiştirmiyor.

Bunun dışında bu kitapta Izzy'de beni şoka ve hayal kırıklığına uğrattı. Eibhear'ı sevdiği ve onunla eşleşeceğini bildiği halde sen git Eibhear'ın kuzeniyle yat. Böyle de rezalet görülmedi. Eibhear'da bunu acı yoldan - o sahneye şahit olarak - öğrenince Clyne'e bir güzel uçtu. Ama herkes oğlanı kızı rezil etti diye kızdı ya ben şiştim de şiştim. Hatta o kavga sahnesinde toplum içinde olmasam oğlanın haline ağlayacağım o derece! Ne kadar Eibhear saflık, salaklık edip kıza karşı ilgisini görmezden gelsede Izzy de biriyle illa yatacaksa bu onun kuzeni olmamalıydı! Neyse efenim bu konuda çok doluyum. Azıcık seriden soğumamada neden olmuş bir konudur. Ne yapayım iflah olmaz bir romantiğim!

Konumuza gelirsek malum Ragnar iki yıl önce Keita'yı babasının elinden kurtarmış ve kızı bir sürede kendi tutmuştur. Bu süre içinde kedi köpek gibi olan ikili, Ragnar kızı salı verdikten sonra Keita'nın onu gizli bir ataklı kuyruğuna mıhlamasıyla son bulur. Neyse efenim aradan geçer iki yıl, bu iki yıl içerisinde Şimşek Ejderhaları ile bizimkiler arasında bir barış sağlanmış. Hatta Eibhear'da eğitim için Şimşeklerle kalıyor.

Bir gün kraliçe yani Rhiannon oğlunu geri çağırıyor ve Ragnar'ında ona eşlik etmesini isteyince bir şeyler sezen ama çaktırmayan Ragnarımız kuzu kuzu uyuyor buna. Yolda belli bir bölgeden uçarak geçmemeleri ihtarına ise Keita'nın köylüler tarafından idam edilmek üzere olduğunu görmesiyle gizemi çözülüyor. Bundan sonrası da olaylar silsilesi. :)


Değerlendirme;




0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...