13 Mart 2014 Perşembe

I Stand Before You - S.R. Grey








Kitap Adı: I Stand Before You
Yazar Adı: S.R. Grey
Türü: New Adult, Günümüz Aşk, Dram
Yayınevi: Self-Publisher
Seri Adı: Judge Me Not
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 2
Format: ARC / E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 410
Çıkış Tarihi: Eylül 2013
Reyting: 3.5 / 5




Lately I realize I have a new favorite genre. I always love reading Erotic novels because of that YA genre is not quite what I required. With new stream NA is turning out to be everything I need in a book.

When I first start the book I really confused with the beginning. Couldn't understand awhile. This influence my reading process.

It's a second-chance story. Both character had a really awful past and trying to find a new path for themself. I really admire them for their choice to be better than before. It's a salvation they seek. Found it between their arms.

Time a time I moved by story. It's really tragic what happens. But I couldn't I love the character. Story is the one impress me. And I can say author did a great job about getting emotional her readers. I really like dialogues.

Here is my favorite;

As I stand before you, judge me not.

&&&&&

Son zamanlarda yeni bir favori türüm oldu. Her zaman Erotik kitapları okumayı sevdiğimden YA kitapları pek istediğimi karşılayamıyorlardı. Yeni New Adult akımı ise kitaplarda tam da aradığım şeye dönüştü.

İlk okumaya başladığımda biraz kafamın karıştığını söylemeliyim. Bir süre olaylara, okuduğuma anlam veremedim. Bu da doğal olarak okuma sürecimi etkiledi.

Bu kitap bir ikinci şans hikayesi. İki karakterinde çok zorlu bir geçmişleri olmuş ve kendilerine yeni bir yol bulmaya çalışıyorlar. Bu kararları yüzünden onları takdir ettim açıkçası. Aradıkları bir kurtuluştu ve bunuda birbirlerinin kollarında buldular.

Zaman zaman hikayede beni etkileyen yerler oldu. Olanlar cidden trajikti. Ama karakterlerimizi sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Beni etkileyen hikayeydi. Yazarımızın okurları duygusallaştırmakta iyi bir iş çıkardığınıda söyleyebilirim ayrıca. Diyalogları cidden beğendim.

Favori Alıntım;

As I stand before you, judge me not.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...