28 Şubat 2012 Salı

Kiss of the Rose - Kate Pearce


Kitap ismi: Kiss of the Rose
Yazar Adı: Kate Pearce
Yayınevi: Signet
Türü: Fantastik, Tarihi Aşk Romanı
Seri Adı: Tudor Vampire Chronicles
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 3
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa: 320
Çıkış Tarihi: 2010


English Review;

Yes after the few problems books finally end! I kind of love it different story, different way to look :)I think I will read 2nd book. I'm not much liking the times of VIII. Henry but in this story I felt different. First will entice me is the time and paranormal world united.

I heard that writer before and my friends tell me some her books. But this book not like them. Yes story contains sex science but not overly much. At least this doesn't disturbed me. I like hero and heroine but sometimes heroines make me piss of. Yes in nature order she is must be a tough, unyielding hunter but sometimes this values makes the reader shake her and put some senses in her head.

In the centuries feud has between the hero and heroines family. They hunt each other. They hate each other. But first Christopher saw Rosalind, he doesn't feel repulsive or hatred. They be affective each other but not fallen to temptation. Their families has plans for them and order both of them to seduce each other. And all in the middle of the circumstances, they have to kill bad vampire before she kill the king.



Türkçe Yorumum;

Kitabı bir ablam sayesinde öğrendim ve ön okumasını okuyunca bu kitabı okumalıyım dedim. Cidden çok değişik bir kitaptı ülkemizde benzeri yok orası kesin. Karakterleri sevdim ama kızımızın biz düşmanız ona kapılmamalıyım saçmalıklarını abartması ara ara beni çileden çıkarsada güzel kitaptı. Sonları ise baya heyecanlıydı. Çok şaşırtıcı bir şekilde bitti 2.yi sanırım okuyacağım. Konumuzu biraz anlatayım.

8. Henry'nin babası İngiltere Tahtını ele geçirmek için Druidlerden yardım alıyor ve Druidlerde eğer Kral onların vampirleri öldürmesine izin verirse yardım edeceğini söylüyor. Şartlar kabul ediliyor. Aradan yıllar geçiyor tahtta 8. Henry oturuyor. Kızımız Rosalind bir Druid ve saraya kehanet üzere gönderiliyor. Rosalind'in ailesi Kralı ve Kraliçeyi korumaya yemin etmişler.

Geldiği ilk gün bir yakışıklıya çatıp onun düşmanı çıkmasını ise tatsız bir tesadüf olarak algılamayı tercih ediyor ama hiç bir şey tesadüf değil. Onlar seçilmişler. Kehanet onları anlatıyor. Bu ikili birbirlerine çekiliyorlar ama aileler düşman olduğu için kendilerini heyecana kaptırmıyorlar. Şans öyle ki aileleri ise birbirlerini baştan çıkartmalarını onlara emrediyor. Bu karışıklığın içinde bir de kötü vampiri yakalamak zorundalar. Vampir kralı öldürmeden önce!

Değerlendirme;


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...