7 Eylül 2014 Pazar

The Wild Side Trilogy - R.K. Lilley


Kitap Adları: The Wild Side, Iris, Dair
Yazar Adı: R.K. Lilley
Türü: Erotik, Günümüz Aşk, Gizem
Seri Adı: The Wild Side
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 125, 115, 120
Çıkış Tarihi: Mayıs, Haziran, Temmuz 2014
Değerlendirme; 4, 3, 2 / 5

Antropozlu, özgüvenini yerlerde olan bir karakteri daha da okursam! Seri boyunca iki karakterinde kafasını duvarlara vurup, kıvılcım çıkartırken deli kahkahalar atmak istedim. Erkek karakterin her kız karşısında pısırık kaldığı an resmen tansiyonum zıplıyordu. Kız resmen ele avuca gelmez, arsız, edepsiz bir şey. Sırf şu adama karşı kullandığı erkekliğini yerler altına alan tavırları uyuzuma gitti. Bu kadar mı olur? dedirtti resmen.

Şimdi konuya göre adam 40larında oldukça başarılı bir yazar. Kız ile spor salonunda tanışıyorlar ve hemen canları mercimek çekiyor. Öyle ki neredeyse salonda fırına verecekler. Başlarda konuyu tipik sugar daddy arayan kız olarak görüyorsun. Ki son kitaba kadar kızın geçmişindeki gizem açıklanmadığı için elinde başka teoride kalmıyor. Bu kızımız bildiğiniz bacak ve D cup göğüsten oluşan sapsarışın, çıplaklığa pek gık çıkarmayan, dans etmeyi seven, kumara zaafı olan bir manyak.

Oğlumuzda cazgır mı cazgır bir karıyla evliliğini yeni bitirmiş, spor yüzünden epey zinde ama duygusal olarak çöküşte bir zat. Tabii, böyle bir kızın ona ilgi duyması egosunda epey şeyler yapıyor. Ama kızı her seferinden kendinden itmesi, yaşı sorun etmesi, koca çenesini tutaması bana afakanlar getirdi. O kadar ki seriye bayılarak başlangıç yaptığım halde gittikçe birer puan düşürdüm. Aslında serinin sonundaki entrikanın bağlanışını oldukça ilginçti.

Yazarımızı ülkemizde de çıkan Uçuşta kitabından tanıyorsunuzdur. Buradaki Dair'i sakın ama SAKIN benim gibi James vari bir şey sanmayın. Zira alakaları yok. Gerçi adamda potansiyel var. Tam hah oldu, içinden bir dominant çıkacak en azından bir kıza höt diyecek derken şekeri elinden alınan cezalı çocuklar gibi hemen morali bozuluyor. Kızdan dilediği özürlerin haddi hesabı yok tabii. Gözümü devirdiğimi görüyorsunuz değil mi? Neyse benden uyarması, gerisi size kalmış. :)

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...