12 Ocak 2015 Pazartesi

ÜKG Blog Tur | Tatlı Şeytan - Wendy Higgins



Bloguma maalesef ki uzuuuuuuun bir aradan sonra ilk defa yorum yapıyorum. Ne kadar özür dilesem az sanırım.
Bu sürede iki kitap çevirdim. Biri hatta bu ay çıkacak! Detayları daha sonra sizlere bildirim. Ütopik Kızlar olarak sitemizi açtık. Ve turlara da verdiğimiz uzun bir aradan sonra Wendy Higgins'ın yazdığı, Go Kitap'ın bu ay ki yeni cicisi Tatlı Şeytan ile yine sahalardayız. Turlarımızı özlemişiz ya!

Evet, son book boyfriendim Kaidan namı diğer Kai ile sizi tanıştırayım. Kendisi tam anlamıyla bir kötü çocuk, şeytan, rock grubunda, ardında kırdığı kalplerin kırıntılarını bırakan bir zat. Bu yazıda diğer tur arkadaşlarımın aksine size ikinci kitaptan bahsedeceğim. İnsanlardan merak ettiklerine dair çok yorumlar aldık. Evet, işte Sweet Peril'den bekleyip, beklemeyecekleriniz!

Beklenecekler;

Anna'nın Günah İşlemeye Devam Etmesi: İlk kitabı okumuşsanız sonundaki Anna'nın herkesi şok eden hareketinden sonra Nefiller sıkı gözetim altında. Durum böyle olunca kızımız gecelere akıp, günahlardan günah beğenmeye devam ediyor.

Ayrılık: İlk kitabın gidişatından zaten sizde bunu bekliyorsunuz! Hadi ayrılık üç, beş ay olsa gam yemeyeceğim. Çiftimiz 1,5 yıllık bir ayrılıkta sadece üç kere birbirlerini çok kısa periyodlarla görebildiklerini üzülerek bildiriyorum.

Kaidan'ın Üç Günlük Öteye Taşınması: Bu çocuğu bazen sarsasım geliyor. Lan Allahın lavuğu, kızdan uzaklaşacağım derken cehennemin dibine kaçılır mı? İronik. Bu sırada Kaidan'ın grubu Los Angeles'ta albüm yapıp ünlü olma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.

Yeni Nefilimlerle Tanışma: Hikayenin gidişatına göre kızımızın bütün şeytanları cehenneme göndermesi lazım ve bunun içinde Nefilimlerden oluşan bir grup oluşturuyor.

Babası Olacak Dük'ün Halt Yemeleri: Adam kızını kendi büyütmeyince ne halt edeceğini şaşırmış durumda. Kaidan'ı tehdit etmeler, kızını Kope'a doğru itmeler filan. Not cool, man.

İlanı Aşk: Kız zaten "Seviyorum uleyn!" diye sittin senedir bağırmasına rağmen bu kitapta Kaidan'ın da sonunda o iki küçük kelimeyi dillendirmesini okuyoruz!

Yine Bir Nefilim Ölümü: Bu sefer ki daha duygusal oldu nedense. İçiniz sızlayabilir. Hem de bu kişiyle ilk kitapta tanıştınız!

Kaidan'ın "Tam Randımanlı" Çalışmaması: Yavrum kendini Anna'ya layık hale getirmek için çalışıyormuş numarası yapıp babasının gazabını hatta ölümü göze alıyor. Çok duygulandım duyunca.

Kaidan'ın Bomba Bir 19'luk Olması: Eveeet! 1.5 yıl aranın sanırım EN güzel yanı artık Kaidan'ın 19luk, six packli bir taş olması.

Beklenmeyecekler:

Bol Macera: İlk kitapta çok bir macera yoktu bildiğiniz gibi. En azından son sahneyi o eksiği kapatmıştı. Bu kitapta o kadar bile heyecan söz konusu değil. Tam bir geçiş kitabı olarak Anna'yı savaşa yavaş yavaş hazırlıyorlar. Tabii hepten olaysız bir kitap değil!

Bütün Kitap Boyunca Koklaşmalar: Yok, dostlar, YOK. Beklemeyin. Bu kızla oğlanın birleşmesine HERKES karşı. Resmen "Çarşı herşeye karşı" mode on.

Anna'nın "Ufak Problemi"nden Kurtulma: Kitabın sonlarına doğru Kaidan artık kızı uzaklaştırmaktan yorulunca işler değişiyor. Dolayısıyla oğlanın babasının kokusundan tiksindiği kızdaki bu "masumiyet"tten kurtulmak için önlerine bir engel daha çıktı. Kız bu sefer öyle bir şey olursa melek kılıçının onu kabul etmeyeceğini düşünüyor.


Aklıma gelen önemli başlıklar bunlar. Kitapta sizi bekleyen daha çok şey var! Son kitapta ise savaşın olacağını ön görüyorum. Henüz okuma fırsatım olmadı. Yazar seriye dörde çıkarmış diyorlar ama son kitabın, Tatlı Şeytan'ın Kaidan'ın gözünden anlatılışı olduğu konusunda size uyarayayım!

Sweet Peril çıkana kadar sizde benim gibi Kaidan'ın 19luk six packli hayaliyle kalın! :D
Ayrıca 2 tane Tatlı Şeytan verdiğimiz çekilişimiz Facebook sayfamızda devam ediyor! Tık tık.




0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...