14 Haziran 2012 Perşembe

Colorado Mountain Series by Kristen Ashley


Kitap Adı: The Gamble, Sweet Dreams, Lady Luck
Yazar Adı: Kristen Ashley
Türü: Günümüz Aşk, Polisiye, Komedi
Yayınevi: Self-Publisher
Seri Adı: Colorado Mountain
Seri Sıralaması: 1, 2, 3
Toplam Kitap Sayısı: 3
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 555, 562, 479


Seriyi tümüyle tanıtmayı düşünüyorum. Öncelikle über alfa, laflarla veya mutlaka göstererek sevgisini belli eden, komik, polisiyeninde karışımı bir seriye ne dersiniz? Kesinlikle evet derseniz doğru yorumdasınız.

Seri isminden de belli olacağı gibi Colorado dağlarında geçiyor. İlk kitap diğerleriyle o kadar bağlı değil ama üçüncü kitap serinin diğer tüm karakterlerini barındırıyor. Yazarın tarzına en sonunda bu kitaplarda alıştım sanırım. Erkekleri işleyişini seviyorum. Tam bana göre! Bir de yok yok gibi hikayeye macera, gerilim, polisiye de katmış. Çokda abartmamış işi. Dozajında. Polisiyeye ağırlık verip çiftimizi gölgede de bırakmamış.

İlk kitapta sevgilisinden bir süre ayrı kalmak için okyanusu aşıp Colorado'da bir dağ evine gelen Nina'nın evi boş değilde sahibi içinde şekilde bulmasıyla başlayan maceralar dizisini anlatıyor.

İkinci kitapta ise Lauren'in kocası 10 yıl sonra boşanmak ister, hemde beş yıldır yattığı en yakında arkadaşıyla beraber olmak için. Bunun üzerine Lauren herşeyini satıp yollara düşer ve yolu bir motorsiklet kasabasına düşer. İş bu ki oradaki bar garson arıyordur. İş için başvurur ama barın bir kısmına sahip olan, eski profesyönel futbolcu, eski polis, ödül avcısı Tate yanlış bir söz söyleyerek Lauren'i tekrar güvensiz hissettirmiştir. Tate lafı için kendini affettirmeye çalışırken etrafta bir katil ve Lauren'i elde etme yolunda bir rakip dolaşmaktadır.

Üçüncü kitaba geçersek Lexie liseden beri beraber olduğu sevgilisi üç yıl önce kötü bir şekilde ölünce ona bir tek belalı arkadaşı miras kalmıştır. Adam mafyadır ve ara ara ona işlerini yaptırtmaktadır. Bu sefer ki ise Ty Walker adında birini hapishaneden alıp gitmek istediği yere götürmektir. Adam hapishaneden çıkar çıkmaz herşeyi ele alır. Planın evlenmeleri olduğunu duyunca şaşırmıştır ama iş bu ki eğer o mafyadan kurtulmak istiyorsa buna mecburdur. Ty onu haksızca hapise sokanlardan intikam alma hırsıyla yanıp tutuşurken ona zamanla kalbinden de yakın olacak kadını tehlikeye attığından habersizdir.


Değerlendirme:

1. Kitap; 


2. Kitap;



3. Kitap;








0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...