9 Temmuz 2012 Pazartesi

Tutku - Lisa Valdez



Kitap Adı: Tutku
Yazar Adı: Lisa Valdez
Türü: Erotik, Tarihi Aşk Romanı
Yayınevi: Koridor
Seri adı: Passion Quartet
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 4
Format: Paperback
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 344
Çıkış Tarihi: 2010
Çevirmen: Özgü Çelik

İlk okuduğumda ki yorumum;

Bu kadar yoruma ve ısrara kesinlikle değen bir kitaptı. Ahh, ne diyeceğimi bilemiyorum. Nutkum tutulmuş durumda ve kendimi terkedilmiş gibi hissediyorum. Yine kitap sonrası boşluğa düştüm. Mark'tan ayırdılar sanki. Valla kitabın gayet cesur olduğunu konusunda uyarayayım. Mutlaka evinizin sakin bir köşesinde, rahatsız edilmeden okunması gereken bir kitap. Arkadaşım daha önce Lisa Valdez'in bir erkeği iyi ağlatabildiğini konusundan bahsetmişti ve ona canı gönülden katılıyorum. Mark'ın aşkı için direnmesi, ve Passion'ın pes etmemesi için savaşması çok duyguluydu. Çok ağladım. Ne kadar anlatımı basit olsa da kitap hiçte basit değildi. Benim için en iyiler arasında.

Bir süre sonra ki yorumum;

Kesinlikle ilk sayfalarına göre yargılanmıyacak bir kitap. Şu ana kadar önce sevip sonra cinselliğin geldiği türde aşklar okuduk. Bu kitapta bedensel aşkla başlayan bir aşkı okuyacağız. Oldukça cüretkar ve argo bir anlatımı var ama ben bu kitap için "Başlarında yanaklarınız, sonlarında da gözlerinizi kızartacak" gibi bir tanım kullanıyorum. Zira sonlarda Mark'ın aşkı uğruna döktüğü diller okuru gerçekten yaralıyor. Bazı yerlerde, kitabın başında okuduğunuz yerlerle mukayese ederek, aynı kitabımı okuyorum diye düşünüyorsunuz.Yeri geldi yazar öyle bir edebiyat parçalıyor ki kala kalıyorsunuz. Benim sevdiğim ve bitirdikten sonra uğruna "Mark, Mark!" diye öldüğüm bir kitap ama aynı cümleleri ikinci kitap için kullanamayacağım. Uyarısınıda yapim erotik bir kitaptır. Psikolojisi kaldıramıcak kişilere 18 yaşında bile önermiyorum...

Değerlendirme;





5 yorum:

  1. 3. kitabı çıksada hemen okusam. Bu seferkinde değişiklik yapıcam ve orjinalinden okuyucam :)) Ama kesin erkek karaktere çok küfredicem.

    Yorumuna gelince katılmamak elde değil... Allam Marrrkkkkkkkk istiyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. Bende üçüncüyü bekliyorum kesmedi ön okuma çıksa atlayacağım kitabın üstüne!

    YanıtlaSil
  3. Yazarın sitesinin yolları aşındı da kitap çıkmak bilmedi!

    YanıtlaSil
  4. Primrose ne zaman yayınlanacak ya !lisa valdez in sitesine baka baka düz ettim kızıyorum yazara umarım bu kış çıkar

    YanıtlaSil
  5. Yazarın en son lafına göre kitap bitmek üzere ama çıkış tarihi 2013 olacaktır çok büyük ihtimalle. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...