23 Şubat 2014 Pazar

Günahın Esiri - Anna Campbell







Kitap Adı: Günahın Esiri
Yazar Adı: Anna Campbell
Türü: Tarihi Aşk Romanı, Regency, Erotik
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Format: Paperback
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 416
Çıkış Tarihi: 2010
Çevirmen: Meriç Algün
Değerlendirme: 5 / 5


Kitap çıkmadan önce ingilizcesini okuma fırsatım olmuştu ve çok beğenmiştim. Anna Campbell'ı okurken karakterleri bir alana hapsetmesi gibi sizide kitaba hapsettirebilme yeteneği takdire şayan. Konusuda bir o kadar ilgi çekici.

Lady Charis iki üvey abisi borçlu oldukları adamla kızı evlendirmek için öldüresiye dövdükleri bir gün kızımız evden kaçar ve yakınlardaki bir hanın ahırına kendini zor atmıştır. Gideon kızı bulduğunda kız perişan halde soğuktan titriyordur. Kıza niyetinin kötü olmadığını açıklasa geçirdiği travma yüzünden kız inanmıyordur.

İlk fırsattada onlardan kaçar ama bir ara sokakta 4 tane iğrenç denizci tarafından tecavüze uğrayacakken Gideon kızımızı kurtarır. Ama akabinde yolda rahatsızlanır ve Charis ona bakar. Gideon'un neden böyle olduğunu gizliyordur. Eve vardıklarında güvende olduklarını sansalarda kısa zamanda abileri kızın izini bulmuş ve çiftimizin evlenmekten başka seçeneği kalmamıştır. Vücudundan çok ruhu yaralı bir casus ile o iyileşmek istemesede uğruna herşeyi göze alan güzeller güzeli bir kızın hikayesi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...