5 Nisan 2012 Perşembe

The Dragon Who Loved Me - G.A. Aiken




Kitap Adı: The Dragon Who Loved Me
Yazar Adı: G.A. Aiken
Türü: Fantastik, Orta Çağ, Erotik
Yayınevi: Samhain
Seri Adı: Dragon Kin
Seri Sıralaması: 5
Toplam Kitap Sayısı: 6 + 2 Ek Kitap
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 383
Çıkış Tarihi: 2011






Son iki kitabı sevemememin günahı senin boynuna Izzy. Dörde nazaran bu kitabı daha çok sevdiğim bir gerçek. Ragnar'ın kardeşi Vigholf abisinden daha eğlenceli biriydi. Keita'nın savaşçı kuzenine beş yıldır yanık olan bu aptal aşığımız gösterme biçiminden baya yoksun bir ejderhamız. Kızı her fırsatta bir erkeğe ihtiyacı olduğu, kadın olduğundan zayıf olduğunu söyleyerek rencide etmesi ise kotkafalılığının göstergesi olsa gerek. Ama kaptırmış işte akıl baştan gitmiş diye mazur gördüm.

Ayrıca yazar artık abarttı bu savaş olayını diye düşünmekteyim. Baygınlık geldi. Pinpon topuna döndüm. Annwlyn başka cephede başka düşmanlarla, Fearghus ve kardeşleri başka cehpede diğer bir düşmanlarla savaşta. Kahramanlarımızda arada gidip gelen piyonlar misali. Ayrıca Eibhear ile kuzeninin beş yıldan sonra bile kavga ediyorlar olması sinirlerimi tepeme topladı. Hele herkes Izzy iyi bir halt etmiş gibi sırtını sıvazlamıyor mu? Çiftem nerede benim intihar edeceğim modundaydım oralarda. Bu sebeplerden dolayı altıncı kitap çıkmış olsaydı bile hemen okumazdım. Sinirlerimin buna yetebileceğini sanmıyorum!

Konumuza gelirsek Rhona - namı değer Viper Keita'nın kuzeni - klanının diğer fertleri gibi beş yıldır savaşmaktadır. Üçüz kardeşleriyle beraber bir saldırıyı daha geri püskürtürken Vigholf ve takımı gelip işi bozmuşlardır. Üstüne üstlük bu dağlı Şimşek ejderhası babasının yaptığı mızrağı kırmıştır. Adama buradan takar. Gel gelelim ki Keita'nın ona verdiği görevde de peşlerine takılmıştır bir kere.Annwlyn ikizleri yine öldürülme tehlikesi altındadır ve Ren - yani Kum Ejderhası - çocukları kendi diyarına teleport edip güvenliklerini sağlayacaktır. Çok az kişi bu görevden haberdardır ve Vigholfde güya çaresiz, zayıf kadını kurtarmak adına peşlerine düşmüştür. Bu sırada ne yapıpta kadını savaş bitince yanında götürebileceğinin planlarını yapmaya çoktan başlamıştır. :)

Değerlendirme;






0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...