8 Mart 2014 Cumartesi

One to Hold - Tia Louise







Kitap Adı: One to Hold
Yazar Adı: Tia Louise
Türü: Günümüz Aşk, Erotik
Yayınevi: Self-Publisher
Seri Adı: One to Hold
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 2
Format: ARC
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 204
Çıkış Tarihi: Ekim 2013
Değerlendirme: 3.5 / 5





One to Hold is an unexpected book for me. At first I expect a story about two girls holiday getaway and I encounter our sexy hank of a hero called Derek and might be distracted by him for a little while because when I come to myself I learn our heroine is married to a lunatic!

Of course that fact bother me a little. We don't know the guy is a problem at first. For a little while our heroine become an adulteress in my eyes. Because from the first moment she made a contact with Derek they literally jump their bones. Too much sex bother me after awhile. Actually I'm disturbed with the idea our heroine gave herself so easily. After an abusive husband I expect her to be, don't know, repentant about men maybe?

Story continue with twist I don't actually expect. I'll not tell all but I can say it is a good getaway book for me. Fluent, not seriously complex plot, few unexpected thing and seriously hot scene with a character like Derek, also include the reason I write above I'm giving this book a 3.5 stars! :) I maybe doing a giveaway with this book so wait for it!

***

One to Hold aslında beklemediğim şekilde gelişen bir kitap oldu. Başlarında tipik tatile giden iki arkadaşın maceralarını okuyacağımızı sanarken kendimi bir an Derek'in seksiliğine fazla kapırdım sanırım, bir baktım ki kız bir psikopatla evli çıktı!

Tabii, bu gerçek başta birazcık canımı sıktı. Direkt de adamın sorunlu olduğunu öğrenmiyoruz. Kadını gözümde aldatan kadın olarak suçluyordum bir ara. Zira Derek'la karşılaştığı ilk anda başlıyor çiftimizin tavşan vari hareketleri. Biraz sekste başlarda boğuldum diyebilirim. Kızın kendini bu kadar çabuk vermesini de yadırgadım da diyebilirim. Mantık olarak öyle bir kocadan sonra erkeklere tövbeli olmalı ama değil mi?

Hikaye ters köşeye düşüren bir şekilde devam etti. Oraları açık vermeyeceğim ama benim için güzel bir kaçamak oldu bu kitap. Akıcı, konusu fazla kafayı yormayan, biraz şaşırtıcı unsurla beraber ateşli olduğunu itiraf edebileceğim cinsellik ve Derek söz konusu olunca benim beğendiğim ama yine de yukarıda sıraladığım bir kaç unsur yüzünden 3.5 puan verdiğim bir kitap oldu. Kitap ilginizi çektiyse yakında belkiiiiiii çekilişini yapacak olabilirim. :)


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...