17 Şubat 2012 Cuma

Playing For Keeps - R.L Mathewson



Kitap ismi: Playing For Keeps
Yazar Adı: R.L. Mathewson
Yayınevi: Self Publisher
Seri Adı: A Neighbor from Hell
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 2
Türü: Günümüz Romans, Erotik, Komedi
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa: 220
Çıkış Tarihi: 2011


Bu kitabı goodreadste arkadaşlarım okuyup, yorumlaşırken rastladım. Şöyle bir bakındım. Nedir, ne değildir diye. Düz bir kapak ile 4.40 puanı görünce şaşırdım. Etiketlere baktım. Contemporary. Humor. Erotica. Alpha-Male Hero. Mutlaka okumalıyım dedim tabiikide. Sevgili ablamın bana e-booku hediye etmesiylede okuma şansı yakaladım. Veee çok sevdim! Baya bir kahkaha attığımı söylemem lazım. Neşemi yerine getirdi açıkçası.

Bu arada kapağın düz olmasını ve e-book'unun $0.99 gibi bir fiyat olmasının nedenide kısa sürede ortaya çıktı. Yazarımız bir self-publisher. Herkesin okuması için fiyatları cüzi bir miktarda tutmuş. Şahsen böylesi ince bir şey düşünmesini takdir ettim.

Kitabımıza dönersek oldukça eğlenceli. Zaten Jason karakterimiz evlere şenlik bir kere. Dalgacı, boğazına düşkün - Çok ciddiyim. Adamın ciğerini sök, yemeğine elleşme yani, o derece! Babalı oğullu ünlü bir fast-food zincirinden mahkeme imzalı olarak uzaklaştırma almışlar daha ne olsun.- gürültücü, oldukça seksi olduğu kısımlarına girmeme gerek yok herhalde. Ha birde bol bol bela açıyor başına. :D

Konumuz Jason ile Haley'in beş yıldır yan yana evlerde ve işte ise yan yana sınıflarda olmaları ve Haley'in bu süre içinde adamdan bolca yaka silktiği halde ağzını açmamasının sınırına gelmesiyle başlıyor. Jason büyükannesinin hediye ettiği çiçeklerini yolduğunu görünce tepesi atmıştır. Adama hortumla su tutar, savaşır ama fayda olmaz. Sonra çok geçte olsa adamın bunları koparmasının nedeni belli olur. Meğersem arılar oğul yapmışlar orada. Bunlarda kavga sırasında dürtsünler mi orayı. Bir can havliyle eve koşuyorlar. Yokedici de akşama kadar gelemediğinden o zamana kadar evde mahzur kalıyorlar. O günden önce Jason ile konuşmaya tenezzül etmeyen çekingen kızımız ile birden çok iyi arkadaş oluyorlar. Ama aralarında çekim arkadaştan çok ötesinde. Hele ki bir gün maç için gittikleri New Yorkta aynı yatakta yattıktan sonra artık tek yatamamaları ise işleri zorlaştırıyor. Sevgililer ama Haley'in ileriye gitmeme kuralı var. Bir gün cadoloz bir arkadaşı oğlanı seninle oynuyor bu kız, sevmediğim biriyle beraber olmam diyor diyerek doldurmasıyla ise ilişkileri çalkantıya uğruyor mu?

Devamı kitapta. :) En çok sevdiğim yerlerden biri de kitabın sonunda çiftimizin üç çocuğununda babası kılıklı olması ve yiyeceğe saplantı duyduklarını anlatan komedi bir sahne. Jason zaten ne zaman Haley bir şey pişirse saniyede silip süpürme yeteğine sahip. Bir tane alayım desen eline vurup "O benim." diye çıkışıp hemen kendi yiyor. Hele iş yerine götürmek için poşetlediği çikolatalı kekleri okşayıp sevmesi, öpücük göndermesi. :D :D Daha ne denir bu adama ki?


For Author;

Hi R.L! If you are reading this review. You must know, I love reading your book and congratulate you for your writing carrier. I receive a gift of your book and now want to read more. This type of novellas is exactly what I like and I most certainly recommend your work to my friend.

Sincerely,


Değerlendirme;




0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...