6 Şubat 2013 Çarşamba

Asla Unutulmaz - Mary Balogh



Kitabın Adı: Asla Unutulmaz
Yazar Adı: Mary Balogh
Türü: Tarihi Aşk Romanı, Regency
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Seri Adı: Simply
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 4
Format: Paperback
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 336
Çıkış Tarihi: 2009
Çevirmen: Saadet Tomak


 

Kitabın tarihi olduğunu çok geç öğrenmiştim ama geç olsun güç olmasın. E böyle bir kapağı olunca ve okuduğum tarihte ki kapak odaklı hallerim düşünülürse şaşılacak bir olay değil doğrusu. Velhasılı kelam güzel kitaptı. Komik ve sinirleniceğiniz "Yeter ama kavuşun artık!" diye bağırma noktasına geleceğiniz yerler olacaktır. Ben merakla okudum. Ama bir yerden sonra umduğumu bulamamıştım.

Karakterlerimiz Frances ve Lucius. Evlerine dönerken bir kar fırtınası sonucu karşılaşıyorlar ve karşılarına çıkan ilk handa konaklamak zorunda kalıyorlar. Tabii, kar fırtınası bu iki inatçı ve birbirinde dik başlı insanı bir araya getirip akıllarına kazınacak anlara sebep oluyor. Fırtına bitiminde ayrılsalarda inanmadıkları kader bir şekilde onlar ne kadar inkar etsede tekrar karşı karşıya kalmalarına sebep oluyor.

Kızımızın ona göre "çok büyük" olan sırrını kitabın sonunda öğrenmemiz gerçekten biz okuyucuların sinirlerini kitap bitirene kadar feci yıpratıyor. Kızın hüsnü kuruntuları boşa çıkıyor ve her zamanki gibi mutlu son. Yazarın tarzı değişik, konu hoşunuza gittiyse okumanızı tavsiye ederim. Serinin ilk kitabıdır. İkinci kitabında da kızımız Frances'in okuldaki öğretmenlerden en yakın arkadaşı Anne Jewell'in hikayesi anlatılıcaktır...


Değerlendirme;

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...