28 Şubat 2012 Salı

Her Husband's Harlot - Grace Callaway


Kitap ismi: Her Husband's Harlot
Yazar Adı: Grace Callaway
Yayınevi: Self-Publisher
Türü: Tarihi Aşk Romanı, Regency
Seri Adı: Mayhem In Mayfair
Seri Sıralaması: 1
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa: 367
Çıkış Tarihi: 2012


English Review;

This is my reaction when I read the expert;

I love the expert. And I need to read this.

And this is when I read the book;

Rating; 3/5

Lately, I read many self-publishers and few of them make me think this book must published and everybody must know this! I buy this book with curiosity. Because expert so scandalous - mmm,just what I like! - but while reading I found myself bored. Yes, characters is good. Theme unusual to me. I found quite prolonged the problem between the couple. And shame on Nicholas, he look other women when married for two month - If I'm not wrong. - OK, he made love with her wife accidentally but that doesn't change his intentions. This idea didn't bother me in first but in the second time is pissed me off. Anyway I'm not regretting for being read but my expectation is so high, unfortunately this book didn't quite rich so far. But anyway I must congratulate writer for her courage.



Türkçe Yorum;

Yakınlarda kendimi baya bir self-publisher okurken buldum ve bir kaçı beni bu kitap basılmalı, herkes bu kitaptan haberdar olmalı düşüncesine itti. Bu kitabı meraktan aldım. Çünkü ön okuması şok ediciydi ama okurken malesef sıkıldım. Karakter güzeldi. Konu benim için alışılmışın mtesindeydi. Ama karakterlerin arasında ki problemin çok uzatıldığını hissettim. Ve kendinden utan ki Nicholas, daha iki aylık evliyken başka kadınlara yan gözle baktın! Tamam, kendi karısıyla yanlışlıkla beraber olmuş oldu ama bu adamın birisiyle beraber olma niyetini değiştirmez. Adamın bu hareketi ilkinde beni o kadar sinirlendirmesede ikincisinde çok kızdım. Şansa o da karısıyla oldu bu sefer kadın çağırdı ama olsun karısı olduğunu bilmiyordu ve gitmemeliydi. Neyse okuduğuma pişman değilim ama beklentilerim yüksekti ve bu kitap o beklentilere erişemedi. Yinede yazarı cesareti yüzünden tebrik ediyorum.

Konumuza gelirsek Marki olan oğlumuz ingilizlerin deyimiyle battaniyenin yanlış tarafından doğmuş ve gayri meşru olduğu için çok aşağılanmaktadır. Babası ölene kadar zaten hiç bir şeydende haberi yoktur. Kızımızı baloda görmüş, çok sevmiş ve evlenmişlerdir. İlk gecenin felaket geçmesinin ardından adam karısına layık olmadığını, onun canını bir daha acıtmayacağını kafaya koyarak onu kendinden uzaklaştırmak için her yolu dener. Kadında o kadar çaresizdir ki, kocasına gelen bir genelev eğlencesine davetiyeyi görür ve oraya gider. Aslında niyeti kocası buralara gelmesine gerek olmadığı, evde bir karısı olduğunu hatırlatmaktır. Ama işler hiç planladığı gibi gitmez ve kendini kocasıyla, kılık değiştirilmiş bir şekilde beraber olurken bulur. Kızımız tabii kocasına sonrasında bu olayı dile getiremez. Ama adamın düşmüş bir kadına karşı ateşli tavrıyla karısına karşı olan soğuk davranışlarına anlam veremiyordur. Hele bu karışıklığa birde Nicholas'ın geçmişi gölge düşürmüştür. Geçmişteki sırlar asla gizli kalmaz. :)

Değerlendirme;


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...