15 Şubat 2012 Çarşamba

Tender Mercies - Kitty Thomas




Kitap ismi: Tender Merceries
Yazar Adı: Kitty Thomas
Yayınevi: Burlesque Press
Türü: Erotik Romans, BDSM
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa: 324
Çıkış Tarihi: 2011

Kitabı beğenmem için sevebileceğim bir unsur olması lazımdı ama malesef böyle bir şey içermiyordu. Benim tarzım değildi açıkçası. BDSM'nin duygusal ve psikolojik yönü ele alınmış kitapta. Değişik bir kitaptı. İlginç bir kurgu. Ama bana fazla geldi. Kitap o karanlığına çekiyor insanı.

Konu; Grace'in normal ilişkilerden zevk almayıp daha farklı şeyler istemesi ve bunun üzerine internetten biriyle tanışması üzerine başlıyor. Adam bu tür yaşamanın yasal olduğu ve kurallarında oldukça katı olduğu bir adada yaşamaktadır. Kız oraya giderse tüm insani haklarından feragat etmiş bulunacaktır. Bir yıl görüştükten sonra bu riski alır ama adaya bastığı ilk gün bu kararından pişman olmaya başlamıştır. Adam 8 ay içinde kızı mahvetmiştir. Türlü işkenceler, kırbaçlamalar vs. Zulmün alasını uygulamıştır.

Sonra kızı Asher'a satar ve kızımız bu adamında eski efendisi gibi olduğunu sanıyordur. Gün geçtikçe bu kanısında ki yanlışları anlar ve mutlu bir şekilde zaman geçmektedir. Ama bir gün Asher eski kölesini öldürmekten tutuklanır ve kızda ada kurallarınca eski efendisine gönderilecektir. Asher kızı oradan kaçırtmayı becerir ve arkadaşına gönderir.

Adam arkadaşının tutuklandığını duyunca kölenin ölümüne sebep olan darbeyi kendi vurduğundan kendi tutuklanmak için kızı orada bırakır. Köylüler kaçan köleler için para verildiği için kızı teslim ederler ve kızımız gene eski efendisinin eline düşer. Adam kızı bayıltır uyandığında Asher ın onu evinin sembolüyle damgaladığını görünce delirmiştir. Kızı o damgayı kesip alacağına ve kendi damgasıyla dağlayacağını söyleyip kırbaçlıyordur. O arada Asher kurtulupta direkt içsezilerine güvenerek bu eve gelir ve kızın eski efendisini geberene kadar kamçılar. Sonrada kızı eve götürür ve kitap böylece sona erer.

Değerlendirme;


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...