4 Mayıs 2012 Cuma

Bared to You - Sylvia Day


Kitap Adı: Bared to You
Yazar Adı: Sylvia Day
Türü: Erotik, Günümüz Aşk
Yayınevi: Self-Publisher
Seri Adı: Crossfire
Seri Sıralaması: 1
Fortmat: E-Book / ARC
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 360
Çıkış Tarihi: 2012


English Review;



I enjoy being reading this one but before I reading I cross with a review saying this book same like Fifty! Now I wish I hadn't read it. I think that is effecting my opinion toward the book. Will I reading I compare the two books. Again and again. There is a lot of to comparison.

First; Gideon is 28 / Christian 27
Second; Gideon has a lot of holdings and company / So does Christian
Third; Gideon is a Dominant / So does Christian
Fourth; Gideon has a bad childhood and his father suicide / So does Christian and her mother died tragically.
Fifth; Gideon has nightmares / So does Christian.

This list is go on. But aside from that I enjoy reading. Not so like Fifty but manageable. There is a lot of new experience to explore. Need to read second one when come out! I'm curious about Gideon's past. And hoping second one better than this one.

Türkçe Yorum;

Kitabı severek okudum ama öncesinde Fifty Shades of Grey'e benzediği yönünde bir yorum görmüştüm. Şimdi okumasaydım diye vahlanıyorum. Sanırım bu kitaba karşı görüşümü değiştirdi. Okurken sürekli iki kitap arasında karşılaştırma yaparken buldum kendimi. Bir sürü karşılaştıracak şeyde vardı.

Mesela;
Giden 28 yaşında / Christian 27
Gideon'un bir sürü şirketi, firması vs var / Aynı şekilde Christian'ında.
Gideon dominant / Christian'da.
Gideon kötü bir çocukluk geçirmiş, babası intihar etmiş / Aynı şekilde Christianda kötü bir çocukluk geçirmiş ve annesi trajik bir şekilde ölmüş.
Gideon kabuslar görüyor / Christianda öyle.

Liste uzar gider. Ama bunlar dışında yine de keyifle okuyabildim. Fifty kadar olmasada idare ederdi. Keşfedilecek bir çok yeni konuda vardı. İkinci çıktığında okumalıyım! Gideon'un geçmişini merak ediyorum. Umarım ikinci ilkinden daha iyidir.

Konumuza gelirsek kitap Eva'nın iş için New York'a taşınması ve işte bir kaza sonucu dünyanın en yakışıklı adamıyla karşılaşmasıyla başlıyor. Kızımız ne kadar adama yapışıp bırakmamak istesede arkadasını dönüp evine gider. Adamı bir iki kere tekrar gördükten sonra büyük patron olduğunu öğrenir. Kendi patronuyla beraber toplantıya gidince adamı orada görür. Toplantı bittiğinde de herkes gidince kızı odada tutup niyetini açıklar. Kızımız şaşırsın mı hakarete mi uğramış gibi hissetsin bilemez. Ama şuda bir gerçektir ki bu adama karşı derin bir çekim hissetmektedir ve bununla nasıl baş edeceğini bilemez. Gideon gibi bir playboyla kendini tehlikeye atmayı gerçekten göze alabilecek midir?

Bared to You was provided by netgalley.com in behalf of Sylvia Day.

 Değerlendirme;

3.5/5 



0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...