3 Mayıs 2012 Perşembe

Kördüğüm - Heidi Betts


Kitap Adı: Kördüğüm
Yazar Adı: Heidi Betts
Türü: Komedi, Günümüz Aşk, Erotik
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Seri Adı: Chicks with Sticks
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 3
Format: Paperback
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 280
Çıkış Tarihi: 2012Çevirmen: Süreyya Çalıkoğlu

Ah Esra vah Esra - Kendisi kuzenim olur :D - anlatmayaydın veya bu kadar övmeyeydin daha çok sevebilirdim sanırım. :D Bende işler tam tersi işliyor. Çok övülünce kitap ne kadar iyi olsada yetmiyor. Bu demek değil ki romantik komedi bir kitaptan bekleneceği şekilde beni güldürmedi. Bu açıdan eğlenceli bir kitap. İkilinin çekişmeleri, iddiaları, düşman kalmaya niyetli halleri okuyucu, en azından beni çeken unsurlardan biri. En çokta baş erkek karakterimizin son zamanlara doğru iddia üzerine yaptığı örgüyü bitirmek için maçlarda bile örgü örmesi! Hayal ettiğinde karşına çıkan görüntü insanı güldürmeye yetiyor. :) Öte yandan kitap kısa ve yazarın ikili arasında ki çekimi fazla yatak sahneleriyle doldurduğunu düşünüyorum. Fazla gözüme batmaz bu tip şeyler ama hafif bir baygınlık getirdi gibi. Onun dışında kararkter sevdiğim tarzda, eğlenceli kişiler. Kafanız entrikalarla yorulmadan kitap okumak istediğinizde seçeceğiniz ideal kitaplardan.

Konumuza değinirsek Dylan ile Veronica gazatede köşe yazarlığı için aynı bölüme göz dikerler ve köşeyi Dylan kapar. Bu bölümü Dylan'ın sırf erkek olduğu için kaptığını ortaya atan Veronica bir iddia oyunu başlatmış. Çiftimiz bir yıl boyunca yazılarında birbirlerine meydan okurlar. Böylece Veronica kadınlarında erkeklerin yaptıklarını pekala yapabileceğini, Dylan erkeklerin herşeyi yapabileceğini kanıtlamaya çalışıyorlardır. Veronica dövme yaptırır, Dylan bungee jumping yapar... diye uzar gider bu liste. Veronica yaptırdığı dövmenin acısı daha tazeyken komplo kurmaya başlar. Arkadaşınında desteğiyle Dylan'a örgü konusunda kafa tutar. İşte o saatten sonra ikilinin arasında ki aşk ilmek ilmek örülmeye ve kalplerinde çözülmeyecek bir kördüğüm oluşmaya başlar...

Kitaptan sevdiğim bir alıntı;
"Teşekkürler, yani teşekkür etmem gerekir herhalde. Umarım sandığım anlama geliyordur. Elimizden geldiğince araştırdık, ama doğruluğundan emin olamıyorum. Kıçımda bir "Çin Malı" yazısıyla geziyor da olabilirim."

Değerlendirme;

3.5/5


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...