4 Temmuz 2012 Çarşamba

Fifty Shades Darker - E.L. James





Kitap ismi: Fifty Shades Darker
Yazar Adı: E.L. James
Yayınevi: The Writer's Coffee Shop Publishing House
Seri Adı: Fifty Shades
Seri Sıralaması: 2
Toplam Kitap Sayısı: 3
Türü: Günümüz Aşk, Erotik, BDSM
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa: 532
Çıkış Tarihi: 2011

İlk Kitap İçin Yorumum

İkinci de bitti. Bünyem bir bağımlı gibi daha, daha, daha diye çığırmakta. Siz, siz olun, bağımlılık yaptığını göze alarak okuyun. Serinin üçüncü ve son kitabı için yedi gün bekleyecek olduğum için kendimi şanslı sayıyorum ayrıca. Daha fazla bekleseydim bu hiç hoş olmazdı emin olabilirsiniz :)

Bu kitabı ilki kadar uzun yorumlayamayacağım. Ama söylemeyeliyim ki diğerine nazaran daha duygulu bir kitaptı. Kontrollerin elinden alındığı bir Christian ile karşı karşıyayız. Ana ile ayrılmak adama feci koydu yahu. Dersiniz bir yıldır ayrıldılar. Aksine beş gün bunlara zindan oldu sadece. Sonra gene bir anlaşma, hop barıştılar.

Bu kitapta bazı yerler uykumu getirdi. Kitabı okumak uğruna dört saatlik uykuyla yetindiğimden olabilir ama heyecanlı yerlerde gözüm fal taşı gibi açılıyordu! :D Yani sorun biraz kitapta da olabilir. O yüzden içimden beş vermek gelmedi. Kusura bakma Christian, kişisel algılama lütfen :/

Bunun dışında çiftimizi daha relax bir halde görmek keyif verici. İlki kadar gülmesem de burada da beni güldüren anlarla karşılaştım. Gene mailler beni benden aldı :)

Pedofil ex'e tüm kinimi kusmaktayım. Allah bilanı versin emi! Ah seni elime verseler varya paçoz karı! Her sahneye çıktığında, her karakterlerimizin hayatına o koca burnunu soktuğunda bana bir haller oldu. Bak anarken bile tüylerim diken diken. Korkarım korkarım bu çatlak karı kitabın sonunda bizi şaşırtan Jack ile kafa kafaya verip intikam almaları ihtimalinden korkarım. Eğer böyle bir şey olursa of of of.

Ayrıca çiftimiz evleniyooooor. Duyumlarıma göre evlilikleri anlatılmıyormuş. Ah be yazar en güzel anlar böyle kesip atılır mı? Ayıp değil mi? Hiç yakıştı mı bu güzelim seriye? İş işten geçti artık yapacak bir şey yok.

Yalnız yazar gittikçe polisiyeye çevirdi olayı. İntihar meilli ex'ten sonra k*çına yediği tekmeyi hazmedemeyen Jack çıktı başımıza. En kötüsü bu adam diğerlerinden daha tehlikeli. Hıhımmm. Kuzum Christian'ı hem güzel hemde acılı günler beklemekte. Sekiz gün sonra anlayacağız dananın kuyruğu nerede kopacak :D

Laters, baby ;)


 Değerlendirme;






0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...