24 Ağustos 2012 Cuma

Genesis - Kaitlyn O'Connor




Kitap Adı: Genesis
Yazar Adı: Kaitlyn O'Connor
Türü: Bilim Kurgu, Romantik
Yayınevi: New Concept Publishing
Seri Adı: Enslaved
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 3
Format: E-Book
Dil: İngilizce
Sayfa Sayısı: 183
Çıkış Tarihi: 2007


Adult Bilim Kurgu türüne giriş yaptık derken böyle de boş çıkma olasılığı olan kitapları okuma riskide söz konusu oluyor tabii. Aslında kitabın sonlarına doğru kafamda üç yıldız vereceğim diye tasarlarken yazarımız son dakika golu atıp, beni kitaptan soğuttu sağolsun.

Şu ana kadar birden fazla partnerleri olan kişilerin anlatıldığı kitapları okudum, evet. Bu konuda iki yüzlülük yapamam. Ama gel görün ki, son dakikaya kadar ben hangisini seçsem diye düşünüp, ikisini birden yürütmek varken seçmeye ne gerek var! seçeneğini seçeceği aklıma gelmemişti açıkçası.

Kendisini kadın karakterlerin yüz karası ilan ediyorum. Düşünceleri çok bencilce. Uzaylılar tarafından kaçırılıp, eline bakması için uzaylı bir bebek verilip, ilk başta klinik şekillerle, sonra da doğal şartlarla çiftlendirilmeye zorlanan, çocuğu kız olunca da kürtaj yaptırılan bir kadının psikolojisinden ne beklenir oda tartışma konusu...

Özetle hikaye değişikti. Bunu itiraf etmem lazım. Özellikle oğlanımızın ırkı olan Hirashiler. Boyları iki metre üstü, tenleri sarı renkte, vücutlarında dövmeleri olan, gözleri sarı renkte, suyun altında yaşayabilen, yedi yılda bir çiftleşme mevsimleri olan değişik canlılar bunlar. İnsanları ve bunları kaçıran kötü uzaylılar ırklarını yavaştan yavaştan çökertmiş. Sonra bunları kaçırıp, köleleri haline getirmiş.

Uzay gemisi Mars'a inince - kötü uzaylıların dünyasına - bizimkiler planlar yapmaya başlıyor. Kötülerden de onların müttefiklerinin yardımıyla kurtulup rahata eriyorlar. Bizim kızımızda iki erkeği kendine parsellemiş bir şekilde mutlu sonuna bırakıp kitabımızı bitiriyoruz...

Değerlendirme;


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...