23 Eylül 2012 Pazar

Primrose - Lisa Valdez (Ön Okuma)




Ülkemizde ve dünyada sadece iki kitabı yayınlanmış yazar Lisa Valdez'in üçüncü kitabını merak etmeyen hayranı yoktur sanırım. Bende onlardan biri olarak zamanında ön okumasını çevirmiştim. Tamamen amatörce bir çalışmadır ama bir yandan bazı kısımlarda merakınızı giderirken, diğer yandan daha da çok meraklanacağınız bir ön okumayla karşı karşıyasınız, uyarmadı demeyin!

İyi okumalar,

4 yorum:

  1. yahu ben tutkuyu bulamıyorum o nedenle sabırıda okumadım kafayı yiyeceğim :D çevirin harika ingiliz edebiyatı mezunları önünde eğilir diyebilirim :D Yetenek işte ben haftada 12 saatingilizce görüyorum gel gör ki daha oxfordun kitaplarını çeviremem :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en son İnkılaplarda 7 liraya görmüştüm baktın mı oralara? :D Ayrıca teveccühün tatlım. Bunun çevirisi baya sevdiğimden ötürü diye düşünüyorum diğerlerine göre daha güzel yapmışım anlamadan. Senin durumun birazda sürekli o dille uğraştığından ve buna mecbur olduğundan gelen bir sıkıntı halide olabilir. Bende o bölümü okusaydım bu kadar seveceğimi sanmıyorum. :D

      Sil
  2. ben bu ön okumayı facebooktan okumuştum,orjinaline de baktım da gerçekten iyi bir çeviri seninki.Hatta saçma sapan çeviri hataları yapan epsilon çevirmenleri için örnek olacak cinsten.
    bu arada bu kitap da bir türlü çıkmadı, sinir oluyorum aklıma geldikçe.huff.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim. :) Evet, haklısın. En son yazara sorduğumda Mayısta bir tarih belirleneceğini söylemişti ama ses seda yok.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...