28 Kasım 2012 Çarşamba

The Perfect Play - Jaci Burton



Kitap İsmi: The Perfect Play
Yazar İsmi: Jaci Burton
Yayınevi: Berkley Heat
Türü: Günümüz Aşk, Erotik
Seri Adı: Play by Play
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 6
Format: E-Book
Sayfa Sayısı: 324
Çıkış Tarihi: 2011




Bundan beş ay öncesinde Kitab-ı Sevda'yla aynı anda başlamıştım hikayeye. Aslında ilgimi çekmişti ve hoşuma gidiyordu. O dönem ki yoğunluklarımdan bu kitaba zaman ayıramadım ve kenara kaldırmıştım. Şu aralar yarıda bıraktığım kitapları bitirme telaşındayım. Bitiremediklerimin sayısının gittikçe çoğaldığını görünce paniye kapıldım birazcık. Kitaba gelirsek ilk olarak kapağına kapıldım demem sanırım şaşkınlık yaratmaz. 
Kurgusu aman aman farklı değildi. Bana göre tipik bir günümüz aşk romanıydı. Oğlumuz sporcu, tek gecelik ilişkilerin adamı, sahaların kralı, magazinin göz bebeği. Kızımız ise organizatör, tek çocuğu olan yalnız bir annedir. Tanışmaları Mick’in takımının sezon sonu partisinin organizatörlüğünü yapmasıyla olmuştur. İkili aralarında çekime karşı gelmeyip geceyi beraber geçirirler. Yalnız işler Tara’nın umduğu gibi gitmemiştir. Mick kızımızın ertesi sabah o uyunmadan sıvışıp kaçmasını hoş karşılamamıştır. Daha önce bu durumdan rahatsız olmayacak olan adamın olası tutmuştur ve kızı bir şekilde takibe alır.

Zar zor ikna edip yemeğe çıkarır vs derken yavaş yavaş Tara’nın ördüğü duvarları yıkar. Aslında Tara’nın korktuğu şey çocuğunu üzecek bir ilişkiye girmek istememsidir. Söz konusu meşhur Mick olunca ilişkilerinin uzunluğundan pek emin değildir. Bu sebeple onunla oğlunu tanıştırmak istemez ama Mick bununda aksini yapmayı becerir ve oğluyla cidden iyi anlaşmaya başlamıştır.
Herşey güllük gülistanlık giderken bir partide oğlunun Mick’in reklam malzemesi olduğunu görmesi şarterlerini attırmış ve kendini kabuğuna çekilmeye zorlamıştır. Kendine sorması gereken önemli bir soru vardır. Bunca zaman gerçekten oğlu yüzünden mi bir ilişkiyi düşünmemiştir yoksa korkuyor mudur?



 Değerlendirme; 


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...