24 Nisan 2013 Çarşamba

Kaybolan Hatıralar - Helen Bianchin


Kitap Adı: Kaybolan Hatıralar
Yazar Adı:Helen Bianchin
Türü: Günümüz Aşk, Harlequin Classics
Seri Adı: Santanas
Seri Sıralaması: 1
Toplam Kitap Sayısı: 2
Format: Paperback/ARC
Dil: Türkçe
Sayfa Sayısı: 112
Çıkış Tarihi: 2013/Nisan
Çevirmen: Ekin Sarı






Uzun bir Beyaz Dizi perhizinden sonra bir tane elime aldım. Classicler ve High Life genellikle tercihlerim arasındadır. Helen Bianchin'de Harlequin'in sevdiğim yazarlarından biri olduğundan önce okumak istedim.

Hikaye direkt kazadan sonra hastanede gözünü açan, evlendiği seski İspanyolu tanımayan ama ondan hamile olan bir bayanın kafa karışıklığıyla başlıyor. Hikaye yazarımızın çoğu kitabına göre aksiyon dozajı düşük bir şekilde ilerliyorlar. Hastaneden taburcu olan kızımız bir süre uzakta, sahildeki evlerinde ruhsal ve bedensel olarak iyileşmeye çalışıyor. Bu süreçte kocasını, yaşadıklarını hatırlamaya çabalarken Alejandro pekte taviz vermemektedir. Sonra gerçekler ve bi adet "öteki kadının" belirmesiyle çiftimizin mutlu günlerine hafifçe gölge düşmüştür ama merak etmeyin! Kızımız bu sefer Alejandro'nun becerikli ellerinden kaçamayacaktır. ;)

Açıkçası hikaye Classiclerden beklemeyeceğim bir ateşli sahnelere sahipti. Kötü olduğu için değil sadece yadırgadığım için söylüyorum. Bunun dışında Alejandro karakterini tabii ki sevdim. Hatta yaptığı şeylerin amacını öğrenince daha da hoşuma gitti. Tek sorun hikayenin bir yerden sonra monotonluktan bende neredeyse uyuklayacak bir etki yaratmasıydı. Hah birde İspanyol karakterleri özlemişim. :)

Dipnot: İlk serinin ikinci kitabını okumuşum ve sanırım oradaki karakterimiz, buradaki çiftimizin oğlu. Babasına bak oğlunu al. :) Kimi örnek aldığı belli. :D Oda aynı şekilde evlenmişti. E normal geliyordur. :)

Değerlendirme;

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...